2015 toplu sözleşme görüşmelerinde eğitimcileri ilgilendiren 44 kazanım elde ettik

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube tarafından düzenlenen işyeri temsilcileri toplantısı Kocasinan ilçesindeki okullarla devam etti.

 
Kocasinan ilçesi 1.2. ve 3. Bölge okulları işyeri temsilcileri ile düzenlenen istişare toplantısına katılım yoğun oldu. Katılımcılar teker teker söz alarak okullarındaki yaşadıkları problemleri diğer katılımcılarla paylaştılar ve 2017 Ağustos ayında yapılacak Toplu Sözleşme Görüşmelerinde gündeme gelmesini istedikleri konuları sendika temsilcileriyle paylaştılar.
İstişare toplantısında konuşan Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu şube Başkanı Aydın Kalkan, 2015 toplu sözleşme görüşmelerinde eğitimcileri ilgilendiren 44 kazanım elde ettiklerini, bir sonraki görüşmelerde eğitimcilerin sorun olarak gördükleri konuları masaya taşıyacaklarını anlattı.
Kocasinan ilçe Temsilcisi Ali Çakmak ise Kocasinan’da bulunan tüm okullarda yetkili olduklarını, tüm okulları ziyaret ederek okulların ve eğitimcilerin sorunlarını ilgili kurumlarla paylaştıklarını anlattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.