GÖNÜLLERDE BULUŞMAK!

Kocasinan Belediyesi tarafından hizmete sunulan Çözüm Merkezinin hizmete açılış sırasında Ülkücü camianın büyüklerindenAğabeyim Kocasinan Belediyesi Meclis üyesi Metin Cihan ile karşılaştım.

    Metin ağabeyle hal hatır sorduktan sonra ayaküstü bir süre sohbet ettik. Daha sonra Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’ın daveti üzerine merkeze gelenler için hazırlanan bekleme salonuna geçip merkez hakkında bilgiler aldık.

    Bu sırada Metin Cihan Ağabey yanıma oturup “Rifatcığım görüşemiyoruz. Dünyanın işi bu kadar mı çok” dedi.

Bende abi artık bende yaşlandım öyle eskisi gibi her toplantıya törene gidemiyorum bunun içinde pek görüşemez olduk” dedim.

   Metin ağabey gülüp “Haklısın siz yaşlanıyorsunuz biz gençleşiyoruz sanki biz de yaşlanıyoruz ama ne olursa olsun biz gönül dostuyuz hiç olmazsa gönüllerde buluşup görüşüyoruz.

Ben senin gazeteni sürekli takip ediyorum. Yazılarını şiirlerini okuyorum ve herkes gibi bende çok beğeniyorum. Sen bizim yani tüm ülkücü camianın hislerine tercüman oluyorsun. Bizim dertlerimizi düşüncelerimizi dile getiriyorsun. Bunun için sana çok teşekkür ediyorum. Cenabı Allah senin ve cümle müslümanların ömrünü uzun etsin. Sen bize daha çok gereksin. Öyle yaşlandım falan demekle işin içinden çıkamazsın. Ben seni kırk yıldan beri tanırım bilirim. Seninle aynı fikri duyguyu düşünceyi paylaştığım için mutluyum.

Ayrıca biz seninle aynı bölgenin insanıyız böyle olmakla da gurur duyuyorum. Gönüllerde buluşup konuşsak da birbirimizi anlayabiliyoruz. Ama gönül her zaman yüz yüze görüşmeyi de istiyor” dedi.

   Bende aynı duyguları taşıdığımı ve böyle büyüklerimle her zaman gurur duyduğumu kendi gücüm nispetinde vatanıma, milletime ve davama hizmet etmeye çalışıyorum” dedim.

    Bunun üzerine Metin Ağabey “Seni bu memlekette herkes tanır. Sen çizgisinden hiç sapmayan davasından ülküsünden vatan ve millet sevgisinden taviz vermeyen birisin. Biz senin hangi zor şartlarda o gazeteyi ayakta tutmaya yaşatmaya çalıştığını da biliyoruz. Ama yardım edemiyoruz. Belki de yeterli yardımımız olmuyor. Sen vefakar ve cefakar bir dava adamısın ve bir dostsun. Ben şahsen senin kendi memleketini ve köyün için yaptıklarını da yakından takip ediyorum. Bunun için de ayrıca teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

    Bir fani için bir insan için bir yakından bir dosttan böyle lafları duymak çok güzel bir şey. Hele kıt imkanlara rağmen yayın hayatını sürdürdüğün gazetenin yayın politikasının beğenilmesi okunması takip edilmesi de daha bir başka mutluluk kaynağıdır.

    Çünkü bu dünya da mal mülk her şey boş her şey yalan ve insanı oyalayan şeylerdir.

Ama gönüllerde olmak gönüllerde yaşamak gönüllerde buluşmak hiç bitmeyecek kaybolmayacak bir sermayedir.

     Metin Cihan Ağabey içinden geleni söyledi. Belki de onun gibi sayısız dostum okurum ve dava arkadaşlarım vardır. Onların da aynı duyguları taşıdığına inanıyorum.

Bunun için Metin Ağabeyin şahsında tüm gönül dostlarıma, dava arkadaşlarıma, hemşehrilerime okurlarıma sonsuz teşekkür ediyor daha nice yıllar gönüllerde buluşmayı diliyorum.

    Aslında biz gazeteciler toplumun parasız avukatları mazlumun hakkının savunucuları zalimin haksızın da yaptığı yanlışları dile getirip kamuoyunun vicdanlarında yargılanmasını sağlamaya çalışan insanlarız.

Bize çalışma azmi ve gücü veren okuyucularımız ve bizi seven destekleyen dostlarımızdır.

Bunun için yaptıklarımızın birileri tarafından takdir görmesi bizi ziyadesiyle mutlu eder.

   İşte Metin ağabey de beni mutlu etti kendisine ve onun gibi düşünenlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum .

#rifataçıkgöz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.