CUMA ULUÇAY DUALARLA ANILDI

Ülkücü Hareketin sevilen isimlerinden Cuma Uluçay vefatının yıldönümünde kabri başında dualarla anıldı.


Geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Ülkücü Hareketin sevilen isimlerinden Cuma Uluçay, ölüm yıldönümünde kabri başında dualarla anıldı. Anma programına MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, MHP Kayseri İl Yönetimi, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Serdar Turan, Önceki Dönem Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Aytaç Gezici, Merhum Cuma Uluçay’ın ağabeyi Ülkücü İş Adamı Yusuf Uluçay, Ülkücü İş Adamı Kamil Ulu, Hunat TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Açıkgöz, Cuma Uluçay’ın ailesi ve çok sayıda seveni katıldı.
Kabri başında edilen duaların ardından Uluçay’ın kabrine karanfiller konuldu. Ardından ise törene katılanlara lokma ikram edildi.

Anma programında konuşan Turan: “Cuma Reisimizi yıllardır tanırdık. Kendisi bize ağabeylik etmiş örnek bir kişilik. Allah yeni nesillere onun gibi olmayı, yolundan gitmeyi nasip etsin. Bu vesileyle şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Yusuf Uluçay: “Kardeşim Cuma’nın aramızdan ayrılışının birinci yılında burada bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Belediyemiz de yollarımızı açmak için yoğun bir mesai harcıyor. Buraya kadar gelip kardeşimin kabri başında dua eden herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Akbulut: “Cuma kardeşimizin mekanı cennet olsun. Kendisini tanırdık, severdik. Örnek bir kişiliği vardı. Buraya kadar gelen herkesin ayağına sağlık. Şehit askerlerimizin de mekanı cennet olsun” diye konuştu.

HABER: SALİH ZEKİ ÇETİN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.