BEDİR’DEN BİRLİK ÇAĞIRISI

Kayserispor’un çiçeği burnunda başkanı Erol Bedir Kayserispor’un bulunduğu durum ve vaziyetten el birliği ile kurtarılacağını kaydetti.

Erol Bedir yaptığı açıklamada, Kayserispor’un başarıya gidebilmesi için sadece kendi çabalarının yetmeyeceğinin altını çizerek, “Tüm bu çalışmalara rağmen başarmanın sırrı, hemşerilerimizin bu çalışmaları yürekten desteklemeleri ve önerilerini bizimle paylaşmalarında yatmaktadır. Şehrin kenetlenmesi ve tek vücut haline gelerek, Kayseri Kadir Has stadını rakip takımların korkulu rüya haline getirmesi çok önem arz etmekte, deplasman maçlarında ise, ev sahibi takımların çok da rahat olmaması için “Bize her yer Kayseri” prensibi önem taşımaktadır. Başarı için, ayağa kalkmak için imkanlarımızdan önce yüreklerimizi birleştirelim” dedi. Transfer çalışmaları ile ilgili de açıklama yapar Bedir, “Federasyona başvurarak geçmiş alacakları nedeniyle fesih talep eden yabancı futbolcularımızın alacakları hesaplanarak yatırılmış ve fesihler önlendi. Futbolcumuz Nakoulma, biz görevi almadan aynı nedenlerle fesih işlemi yapmış ve serbest kalmıştır. Ancak halen Nakoulma konusunda da sözleşme yenileme çalışmalarımız devam etmektedir. Diğer futbolcularımızın, geçtiğimiz sezondan ve bu sezon ilk yarısından birikmiş ciddi miktarda alacakları mevcuttur. Ancak bu kardeşlerimizle de 1-2 gün içinde (hafta sonuna kadar) görüşmeler yapılacak ve alacaklarına istinaden ödemeler yapılacaktır. Popüler ve köklü bir kulüp olan Kayserispor’umuzun başına Türk futbolunun efsane futbolcusu ve yeni jenerasyonun başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın getirilmiş ve çalışmalarına  başlamıştır. Sergen hocanın tespitleri sonucu, kulübümüzü daha yukarı çekebilecek şehrimize ve prensiplerimize uygun oyuncuların transferi konusunda da çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir” açıklamasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.