MHP MELİKGAZİ TEŞKİLAT BAŞKANI KALIN: “MİLLİYETÇİ HAREKET HEP 18 YAŞINDA!”

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi Teşkilatı istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, Ülkücü Hareketin her zaman 18 yaşındaki heyecanla hareket ettiğini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilat Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, göreve gelişinin 4. ayı münasebetiyle bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP Melikgazi Teşkilat Başkanı Enes Ertuğrul Kalın’ın yanı sıra MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Melikgazi Kadın Kolları İlçe Başkanı Merve Akıllı, MHP Melikgazi İlçe Yönetimi ve MHP Meclis Üyeleri katıldı. Gerektiği yerde hodri meydan demesini biliriz diye konuşan Ersoy: “Melikgazi Teşkilatı’nın son 4 aydır ortaya koyduğu çalışmalardan ötürü hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Teşkilatlarımıza kim bir nebze de olsa katkı sağlıyorsa biz onun yanında olduk. Genç ve dinamik bir yapı içerisinde güzel çalışmalara imza atılıyor. Kayseri MHP Milletvekilleri olarak gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Bizler MHP’yi temsil ediyoruz. Temsil makamını gözeterek, emeklerin karşılığını vermeye çalışıyoruz. Bu millete mahcup olmamak için, partimizi daha ileri taşımak için elimizden ne geliyorsa çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun da olumlu geri dönüşlerini alıyoruz. Bizim için esas olan teşkilattır. Cumhur İttifakıyla Kayseri’de uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Bizler liderimizin işaret ettiği noktadayız. Fakat şunu söyleyebilirim ki, MHP, Kayseri’de büyüyor. Daha fazla çalışmak ve başarmak zorundayız. MHP, Kayseri’de birinci parti olarak bu başarıyı sağlayacağız. Kayseri, MHP’nin neler yapabildiğini gördü. Biz biraz daha azimle çalışacağız. Zalimlerin karşısında olacağız, haklı davamızdan kesinlikle vazgeçmeyeceğiz. Gerektiği yerde sesimiz yükselecek. Bu yükselen ses toplumun beklediği sestir. İnsanlarda, MHP yapar diye bir algı var. Bunu yapacağız. Bizlerin kimsenin onuruyla bir sorunumuz yok. Fakat bir haksızlık varsa da susmayacağız. Gerektiği yerde hodri meydan demesini de bileceğiz! Allah’a şükürler olsun bunu başarıyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan Kalın: “Göreve başlayalı dört aylık zaman geçti. Yılı üçe bölersek ilk dört ayı burada konuşmak isterim. Dört aylık dönem içerisinde MHP Melikgazi Teşkilatı olarak, teşkilat binamızdaki 25 günlük tadilat sürecini saymazsak her hafta vatandaşlarımızla, STK’larla, derneklerle iç içe olduk. Bu sohbetler neticesinde şunu söyleyebilirim partimize büyük bir ilgi söz konusu. Bunu bizzat sahada elde ettiğim deneyimlerle söylüyorum. MHP’ye olan güven, bir siyasi partiye duyulan güvenden daha büyük. İyi ki varsınız söylemleriyle bizleri kucaklıyorlar. Bu da herhalde bir partinin en çok isteyeceği şeydir. Bu kapsamda içerisinde bulunduğumuz Cumhur İttifakı kapsamında çok olumlu dönüşler alıyoruz. Bu mayanın Kayseri’de tuttuğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Meslek odalar ve STK’larla yapılan sohbetlerde ilçe yönetimi içerisinde oluşturduğumuz komisyonlarla bir çok veriye sahip oluyoruz. Bu verilen çerçevesinde de komisyonlarımızın politika ürettiğini görüyoruz. 4 aydır tüm yapılanmamızı tamamladığımıza inanıyorum. Genel merkezimiz ya da il teşkilatımızdan ne görev gelirse gelsin yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Göreve hazırız.Ülkücü Hareket her zaman 18 yaşında. 50 yıllık birikimi, 50 yıllık tecrübeyle 18 yaşındaki ruh ve heyecanla çalışmaya devam ediyoruz” dedi. HABER: SALİH ZEKİ ÇETİN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.